KADER EFENDİ.....SENDEN SONRA NE DEĞİŞECEKTİ NE SANIYORDUN,,,,,,BOŞVER HERŞEY YOLUNDA..








DÜŞÜNME YETİMİ KAYBEDELİ ÇOK OLMADI SANIRIM. insan düşünmüş olmadan ne yazar bilmiyorum elimden geldiğince boş olmamasına özen göstereceğim temennisindeyim yine kendimce.. 

 unutulmaya yüztutmanın ibareleri olsagerek.Kİ. bunu kabul edebildiğinde daha kolay gidebilir belki insan hiç bilmiyorum.. bilmek de düşünmek de istemiyorum aslında zira gitmeyi hiç beceremedim... 
gidebilmiş olmak geride neyin kaldığını merak etmemeyi gerektirir.. yoksa hep biryerlerde kalmışsınızdır ve orda yaşayan bir parçanıza katlanmaktan başka seçenek bırakmamışsınızdır kendinize...insanın hiç aklına gelmeyen ihtimaller yakasına yapışır olabirmiş.. bir gün geçmişe gömülüp üzerine perde çekilen bir anı olarak kalabilirmişim.. bunu çok iyi bilmiyorum belki fakat olabilmesi oldukça ihtimalli bir gelecek.. ve geçmiş olmak.. bir dünden ibaret olmak.. yalnız, belki geceyle başbaşa kalındığında akla gelebilecek olmak..
sorun şu ki; kazandığımda neyi kazandığımı anlama şansına erişmeden kaybettiğimi farkediyorum.. aslında hiç kazanılmamış bile olabilir bir şey bu.. bu denli karışık.
Previous
Next Post »
10 Yorum
avatar

Evet oldukça karışık. Düşüncelerini tam aktaramamış ya da aktarmak istememiş gibisin. Ama hepimiz geçmişte kalmaya mahkumuz. Unutluyoruz ve unutuyoruz. Kaydebiliyoruz, kaybediliyoruz. En kötüsü buna bir süre sonra alışıyoruz.

Yanıtla
avatar

"sorun şu ki; kazandığımda neyi kazandığımı anlama şansına erişmeden kaybettiğimi farkediyorum.. aslında hiç kazanılmamış bile olabilir bir şey bu.. bu denli karışık."

Çoğu zaman ben de böyle hissediyorum ve buna benzer şeyler yazmıştım. Ne kazandığını bilmeden kazanmak... Hatta bu durumda hiç kazanmamış sayılmak muhtemelen. Eline kalemine sağlık.

Yanıtla
avatar

Kazanımlara dair farkındalığı yitirdiğimiz yerde başlıyor silkelenme dönemi..

Yanıtla
avatar

Kader efendi iyiymiş:) Tabii cinsiyeti erkekse:)

Yanıtla
avatar

bazen üstü kapalı yazmak, anlaşılmak isteyip istememekle gidip geliyosun..karışık zaten hayat..bide ben karuıştırıyorum..

Yanıtla
avatar

kazanmanın keyfini sürmeden kaybediyoruz..hoopps sonra şaşkınlk:)sağol cnm

Yanıtla
avatar

silkelensen nolcakki...kader efendi boynunun köküne bir vuruyor.. tekrar yerdesin:)atağa kalkma diyor..

Yanıtla

Umarım gününüz güzel geçer:)