YÜZÜNÜ AVUÇLARIMIN ARASINA ALABİLMEK, NASILDA GÜZEL BİR EYLEMDİR KİMBİLİR :)




Aman Allah ım!!! gördüğüm rüyanın hayrını senden diliyorum..Ne yapmıştım ben ...hata nerdeydi.. yatağıma oturup sorgulamaya başladım bende ki ben'i....
"Yaşamın anlamı gece duyumsanır ve sorgulanır. Kimse bunu öğle yemeği sırasında tartışmaz. Yaşam, gecenin konusudur."der..adamın biri. sıradan  değildi seni düşünmek.. sıkıntılarını hissedecek kadar seni hissedebiliyordum km lerce uzaklıkta olsamda...birşey noksandı fakat neydi?Evden çıktıktan sonra bir şey unuttuğunu fark ederek duraklayan, fakat unuttuğunun ne olduğunu bir türlü bulamayarak hafızasını ve ceplerini araştıran, nihayet, ümidini kesince, aklı geride ileri gitmek istemeyen adımlarla yoluna devam eden bir insan gibi üzüntülüydüm.Yüzünü avuçlarımın arasına alabilmek..ah nasıl da güzel bir eylemdir  kimbilir.
sıkıntılısın kuzum .. her geçen gün canını yakan olaylara maruz kalmış olmanda kaçınılmaz.. bu tür duyguları hatırlatan insanlardan. uzak durmak isteyipte uzaklaşamamak ,cok zormuş yüreğine anlatmak ve bu yürek sancısını durdurmak..kaç yıl oldu bunca karışalı birbirimize...kaç yıldır bende atıyor kalbin?ciğerlerim kaç yıldır doluyor nefesinle?
ahh çocuk...ahh...
hiç ağlarken görmemiştim seni!
en ağır yaşanmışlıklarda bile...
ölüme bile gülümsüyordun sen.yorgunlukların meskeni kalbin
kahrettin beni çocuk.üzüntünü hisseder oldum bu gece...banada kalbimi sakinleştirmek kaldı Şimdilik işler iyi gitmiyor farkındayım..
Tabii şimdilik.Biliyorsun hepsi geçecek bunların.
Umutsuzluğa kapıldığının farkındayım zaman zaman.
En çok da o zamanlar üzülüyorum.
İnan bana hepsi geçecek.
Pessao denilen adam şey diyor ya hani kitabında kuvvetli bir inanç ve yeterli isteğin üstesinden gelemiyeceği hiçbir şey yok. Ben hem bütün gücümle inanıyorum sana hem de bütün kalbimle istiyorum.

Sen de aynı şeyleri düşünüyorsan, gerisini zaman halleder hiç merak etme...DUA ETMEKTEN SENİ ALIKOYAN NE SALAK?İSTEE..
Previous
Next Post »
10 Yorum
avatar

Ne güzel yazmışsın :) Yürekten. Yüreğine diline sağlık

Yanıtla
avatar

"Evden çıktıktan sonra bir şey unuttuğunu fark ederek duraklayan, fakat unuttuğunun ne olduğunu bir türlü bulamayarak hafızasını ve ceplerini araştıran, nihayet, ümidini kesince, aklı geride ileri gitmek istemeyen adımlarla yoluna devam eden bir insan gibi üzüntülüydüm." O üzüntü, o tedirginlik, merak bütün gün hatta daha sonrasında ne olduğunu bulana dek rahatsız eder insanı... Çok hoş bir tasvir.

Yanıtla
avatar

teşekkür ederim kadriya hanım...:)

Yanıtla
avatar

tesekkür ederim cnm begenmene sevindim:)

Yanıtla
avatar

Sabahattin Ali'yi o kadar severim ki.. Pessoa'yı da öyle...

O unuttuğunu bilip de neyi unuttuğunu anımsama hali ah Sabahattin Ali ne güzel adamdın sen ne güzel anlatırdın aşkın bu hallerini.. Erken gitmesen daha neler söyleyecektin hislere tercüman...

Rüyanı hayra yor.. Dilerim hayırlısıyla bulsun seni tüm rüyaların..

Yanıtla
avatar

iyiki bu dünyada Sebahattin Ali geçti ya:)çok teşkkür ederim güzel dileklerin için cnm..

Yanıtla
avatar

"Evden çıktıktan sonra bir şey unuttuğunu fark ederek duraklayan, fakat unuttuğunun ne olduğunu bir türlü bulamayarak hafızasını ve ceplerini araştıran, nihayet, ümidini kesince, aklı geride ileri gitmek istemeyen adımlarla yoluna devam eden bir insan gibi üzüntülüydüm.."

benim dışımda da fark edenler olmuş ama o neydi öyle ya
daldım gittim yine ( :) )
yüreğine sağlık

Yanıtla
avatar

heyytt teşekkür ederim:)) bende okurken dalıyorum arada:D

Yanıtla
avatar

hımmmm bak bu pessoa için lizbona gitmek istiyom yaaa :)

bu yazıda ne demek istedin ama yaaa sölesenee :)

Yanıtla
avatar

istemenin gücü adına:)))umutlar, hayaller,kaybedişler..ve en önemlisi kendimi sorgulayışlarım

Yanıtla

Umarım gününüz güzel geçer:)