NE GARİP ()düşünüyor BEYNİM..




      Ne garip dimi; her sabaha özleyerek uyanıyosun sonra bir bakmışsın hooppss yoksun.. şarkılarda yaşar olmuşsun.şarkılar diyorum azizim;bazen çok şey ifade edebilir olabiliyor hani.. bazı şarkılar bazı insanları bütün insanlardan çok sevdirir.. bunun ifade ettiği çok şey tek kişide gizli.. bende kendimi ölesiye gizliyorum doğrusu sadece şarkılar var....gece 02:19.(çalışıyorum yine)
bugün() aslına bakarsan çok enteresan şeyler oldu.güzel ve mutluluklarla dolu bir gün oldu.acayip bir misafirim vardı..hoşgelmiş:)
Geçmişe dair piyonun not defterinin hepsi mutluluklardan ibaret olduğu halde bu bloğa mutluluğa dair bir şeyler karalayamıyorum...bir şeyler yazamıyorum belki ama yaşadığım şu ana tanıklık ettiğim anı yazmamda da sakınca görmüyorum..Düsünüyorumda;Yeni kazanımlar yeni kaybedişler vs. hayat bunlarla öyle yada böyle sürüp gidiyor.. sorun şu ki; kazandığımda neyi kazandığımı anlama şansına erişmeden kaybettiğimi farkediyorum. oppss. fatal error... aslında hiç kazanılmamış bile olabilir bir şey bu.. bu denli karışık... bunun üzerine düşünmek istemiyorum çünkü görünen o ki bu bir şey kazandırmıyor.. evet bu kadar! kim gitmek isterse gitsin.. ben hiç olmamış gibi kaldığı yerden devam ediyor oyunu oynayabilirm..
Hani derler ya; Gözlerinin gördüğünü yüreğinin gördüğüne değişiyorsan eyvallah! Yüreğinin gördüğünü gözlerinin gördüğüne değişiyorsan eyvah, eyvah! yüreğimin güzelliğine göre rabbim güzelliklerle karşılaştırıyor sanırım...
gecenin bu vakti aç karnına hiç ağzımı açasım yoktu ya iki kelam durum bildirimi yaparım dedim.pek uğrayamaz oldum da düzenli olarak.. durumu idare etme durumum idare edilebilir sanırım.her neyse saçmalıyorum işte kulak asmayı verin.
madem burası benden başka kimsenin umursamadığı hatta belki benimde umursamadığım bir yazı köşesi oldu, burayı saçmalama köşesi ilan ediyorum.. böylesi herkes için daha iyi olacak gibi.. hani hiç bir şey düşünmeksizin aklıma gelecek cümle sıralamasını olduğu gibi yansıtma düşüncesindeyim.. insan düşünmüş olmadan ne yazar bilmiyorum elimden geldiğince boş olmamasına özen göstereceğim temennisindeyim yine kendimce..

Günlük bişeylerden de bahsedeyim hazır elim değmişken di mi?.. Yaz geldi gelecek derken soğuklar yine baş gösterdi.. hatta anlamsız bi kar meyli var havada...ne gerek vardı şimdi.. bu yıl yeterince kar gördük diye söylüyorum ,sevgili blog'um kar'ı az severim biliyorsun.. sağlıcakla kalayım...

Konfüçyus ne demiş; "nereye giderseniz gidin ama tüm kalbinizle gidin" demiş. banada düşen gitmek oldu :)


Previous
Next Post »
4 Yorum
avatar

Ne guzel yazmissin oyle :) samimi ve icten...Sevgili blog sahibene selam soyle :)

Yanıtla
avatar

Özlemlere galip gelesin bil ki arasıra saçmalamak da iyidir :)

Yanıtla
avatar

Sagol berikacim:)) blog sahibininde&selami&var ;)

Yanıtla
avatar

Ozlemekte guzel ama az guzel:) galip gelme cabam yok:)ozlemeninde hakkini vermek gerekir ;)

Yanıtla

Umarım gününüz güzel geçer:)