CESETLERİN KANI AKMAZ Kİ...


I'am SORRY

CESETLERİN KANI AKMAZ Kİ.. YAŞIYOSUN SEN ,dedim...Yaşamak buysa yaşıyoruz.dedi..Ama bizi rahatsız eden  şöyle bir durumda var, Öldürmeyen Allah ,kalbin tam ortasına sebepsiz bi hüzün yerleştiriyor,  sen zaten ölmüş kadar oluyorsun...Ahvalim Sığmıyor artık kelimelere, Rabbim Hay'eyle...
Aslında herşey nasiptir, ama özünde ,nasibin özünde de delice bir gayret vardı ve ardı sıra bir hakediş vardır. Az sevme eylemini gerçekleştiremiyoruz , bu kadar incinmemizde çok sewdiğimizdendir azizim..Kıramadım kıyamadım,,, Kırıldım belki ama ben asla kırmamalıydım. Sanmaki her kalıbın içindeki insandır, insanı insan yapan içindeki merhamet ve vicdanıdır. (Beni çok sorguladın içinde dimi).Belkide paronoyağım ben.. Hani gördüğümüz her taşın içinde bir kalp, her kafanın içinde bir beyin var sanıyorummm..ama ısrarla yanılıyorum..unttuğum felan yok hanii.. silinip gidin değerler var sadece, Önemsiz gördüğüm kimse de yok; önemini yitirenler var sadece...Bazen zaafımıza yeniliriz.. hatta nice üstünlüklerin , nice erdem sayılan olgularımız, alt tabanı  yüzü, zaaf'a  varmaz mı?Bizler gemileri yakalı çok oldu , belk i içinde bizdE yandık ama yaktıkta...İyi halt yedin:)mazoşist.. seni..

 Ne demiş şair;
 Ne ağlayacak kadar günahkarım;
Ne de göklere çıkacak kadar masum;
Ne geçmişte yaşadıklarımdan huzursuzum,
Ne şuan yaptıklarımdan mutlu!

Sırlar için de bir dünya var,
Birde olmayan sen varsın,
Ne seni kaybedecek kadar cesur oldum;
 Ne de seni kazanacak kadar güçlü...

  Su an, anlık bir  düşünme eylemini gerçekleştirdimde(bu her zaman olmaz ::)) Bizi tanımayan insanlardan övgüler aldığımızı varsayalım.. Yazdıklarımızdan yazacaklarımızdan mutlu olan  ve yaralarını saran insanları düşleyin.Kendine yararı olmayan birinin , başkasının yarasına iyi gelmeye başladığını söylüyor...Teşekkürler.diliyor.. vs vs vs ....Halen insanları anlamakla meşgulüz, üstelik görünürde hiç ipucu da yok :))


CEM KARACA : BU SON OLSUN ...

Previous
Next Post »
14 Yorum
avatar

''Öldürmeyen Allah ,kalbin tam ortasına sebepsiz bi hüzün yerleştiriyor, sen zaten ölmüş kadar oluyorsun... '' Bu ifadeye bayıldım,yüreğine sağlık .. Seçtiğin parçalarla yazını okumak ayrı bir güzel oluyor ..

Yanıtla
avatar

Son paragraf güzel ! Düşünmenin, düşüncelerin çarpışmasının göstergesi.
Daha kendimizi tanımadan, anlamadan başkasını nasıl anlayacağız :) Belki de asla anlamayacağımız için boşuna uğraşmayalım.
Ama olumlu olmanın, mesela bir gülümsemenin iyi geldiği kesin. Kendine de, etrafındakile de. Sudaki halkalar gibi yayılır gider.

Yanıtla
avatar

bende bu cümleyi bi hocamdan duymuştum... çok begeniyorum...ve beğenmenize sevindim.. sevgiler...

Yanıtla
avatar

o halkaların halkacığı olsak bile yeter:) sizde yorumunuzla yazıma anlam katmışsınız..teşekkürler..

Yanıtla
avatar

"insanı insan yapan içindeki merhamet ve vicdanıdır."

"İnsan içindeki aşk kadar insandır" der Mevlana.

Sevmek insanın belki de en büyük zaafı...


Yanıtla
avatar

bazen aşkı şöyle tanımlarız; A,Ş,K =çıkmaz yazdığı halde, ısrarla girdiğin sokağın adıdır....renk kattınız teşekkürler...:)

Yanıtla
avatar

Az sevme eylemini gerçekleştiremiyoruz , bu kadar incinmemizde çok sewdiğimizdendir azizim..
Yuregine saglik azizim ❤

Yanıtla
avatar

Eyvallah:) öyle azizimm....😉

Yanıtla
avatar

Ya bak ya! En başına takıldım kaldım.. Öldürmeyen Allah :((( Çok güzel yazı eline sağlık.

Yanıtla
avatar

Ne kadar samimi içten bir yorum:) begenmene sevindim...tesekkurler dilek

Yanıtla
avatar

"Hani gördüğümüz her taşın içinde bir kalp, her kafanın içinde bir beyin var sanıyorummm..ama ısrarla yanılıyorum." bayıldım! altı çizilesi bi çok cümle var aslında! emeğine sağlık!
geçen sefer ahmet kayanın şarkısı günlerce dilimden düşmemişti, bi süre de "doğarken ağlaaadıııı insan" diye dolanıcam anlaşılan:)

Yanıtla
avatar

Imtihan dunyasi..yasamak zor olacak ki imtihan olsun:)) bunu bilmek. Bir nebze acılara merhem oluyor...aglamak da yasamaya dairr:))tesekkurler. Sevgiler

Yanıtla
avatar

Ne güzel yazmışsın.İnsanı anlamak zor. Vicdan ve merhamet herkes te yok. Böyle geldi böyle gidiyor işte .. " Öldürmeyen Allah ,kalbin tam ortasına sebepsiz bi hüzün yerleştiriyor, sen zaten ölmüş kadar oluyorsun" ben de aynen bu söze bayıldım.

Yanıtla
avatar

Biz zaten ölmüşüz haberimiz yok kendimizden :(( teşekkür ederim güzel yorumunuz için...renk kattınız..

Yanıtla

Umarım gününüz güzel geçer:)