GAMSIZ ÖKÜZ




Bağışıklık kazanmış bünyelerimize bir doz daha sıradanlık ekliyoruz her geçen gün. Öyle yüksek seviyelerde ki bu sıradan hayatımız, artık sıradan oluşumuzun farkında olmayışımız bile sıradan bir hal aldı.
Göstermediğimiz her çaba bizi biraz daha derine çekiyor. Ne Yaptık bugün ? Evden çıktığımızda daha fazla mı adım attık veya daha çok mu baktık o her gün gördüğümüz reklam panolarına, daha çok mu sigara içtik, farklı yollardan mı döndük sıcacık yuvamıza ? Cevabın sessizliği kulaklarımda yankılandı sayın okur, hayır..

Düşünme yetisini olabildiğince aza indirgemeyi hedef almış günümüz psikolojisi bir adım daha yaklaşıyor zaferine, evet çığlıkları duyar gibiyim. Düşünülmesi gereken işlerin düşünülmemesi o kadar alışılagelmiş bir hal aldı ki düşünüldüğü zaman abes karşılanıyor.
Kafalarda hep aynı sorunlara aynı cevap üretememe halleri. Sıkılan, bozaran, marul olan beyinler…
Basitleştik lakin farkında değiliz.
Peki ya mutluluk ?

Suretlerdeki maskeler düştüğü zaman kim daha mutlu, hatta kim mutlu ? Günümüzde yaşanılan mutluluklar akvaryumdaki balığın yeme ulaştığı an ile neredeyse eşdeğer. Ve günümüze bakılırsa herkes yerini zamanında almanın mutluluğu ile tavan yapmış. Yem olmuş yenmiş. peyk'in dediği gibi  gamsız öküz :)




Previous
Next Post »
2 Yorum
avatar

Guzel cumlelerle ifade etmissin canim satirlarin bazi yerlerinde kendimi buldum

Yanıtla
avatar

insanın kendinden birşeyler bulması çok güzel...yoksa okunmaya değer bulmuyoruz ... teşekkürler. cnm..

Yanıtla

Umarım gününüz güzel geçer:)