İRADEYE BAK..






hatırlıyorum aslında.. Sıcak cümlelerde kurardı insanoğlu.. yazı kışıda bahane etmeden ;)Aslında yarınlara ait büyük planlarda yapmadık: planın sahibine tevekkül ettik, hayır istedik. Yürekleri kaybedeli çok oldu sanırım. Allah ayaklarımızı kaydırmasın diyip saçmalamaya başlayalım:)
Kafası karışık, kararsız bir o kadar.......... :) ama kendince "hızlı" adamlar bazı insanları (hadi açalım insanı, kadınları) şaşırtıyor. Hatta biraz da sinirlendiriyor. Net değiller, kafaları bulanık. Karşısındakinin de kafasını bulandırıyorlar. Şehirlerarası  yada şehirleriçi :)ilişkiden delice korkuyorlar, aslında gerçek ya da değil, ilişkiden korkuyorlar. Bağlanma fobisi, araknafobiadan beter onlar için. Kadınlar da kara duldur belki, kim bilir?

Libidolarını kontrol edemiyorlar, "irade" bulmacada kelime olarak çıksa bulamazlar. Hiç ihtiyaçları olmamış çünkü, kendilerini tutmamışlar hiç. Salıp yaymışlar paso. Nedir bu güvensizlik, korku, kaçak güreşme hali, sürekli "Oh vur patlasın çal oynasın, one night stand'ler ağlasın!" durumu, anlamıyorum. Hep aceleleri var hep, her şey hemen olmalı, istedikleri an olmalı! Sınır yok, engel yok, olamaz, olması zayıflık!

Onlar gibi değilseniz, öyle düşünmüyorsanız da otokontrol kraliçesi, kendi duvarınızın ustası, kalıpların kadınısınız! Kaçıyorsunuz, korkuyorsunuz, sınırsız/düşünmeden/an'ı yakalayarak yaşamıyorsunuz ve hayatı ıskalıyorsunuz! Güzel kulp takıyorlar valla, bravo!

Çevremden o kadar çok bu profildeki adam hikayesi duyuyorum ki, sanırım amip gıbı bölünerek çoğalıyorlar ve artık yazmadan edemedim. Zamanın ilişki modeli bu olmuş, benimsemeyene de kendini acındırma ya da karşı tarafı kötü hissettirme taktiği!

Elçiye zeval olmaz ama, bir gün illa ki gerçek bir ilişki kurmanız gerekecek, otomatik vitesten bi çıkın canlar, bozulur o vites, elinizde kalır! "Seni üzmek, incitmek istemiyorum" yazısını bi çıkarın arabanın tamponundan, paslanmış!
Previous
Next Post »
0 Yorum

Umarım gününüz güzel geçer:)