O VAKİT KÜL VAKTİ İŞTE...





Kayda değer bir kelam eksikliği içinde elim bir şeyler karalamaya gitmediği saatlerdeyim.. Bir bunalım hava, günün bütün sosyal hareketlerine gem vurmakta. Kendime kapanıp kendimce geçirilecek bir dolu güne merhaba.. Bir Ezginin Günlüğü esintisiyle başlamak iyidir.. varsın süregelsin kahvaltı sonramın ilk dakikalarından beri..

Hayat akışının değişkenliğine şaşırmıyorum artık.. ve bir çocuk zihni tazeliğinden uzaklaşıp her şeye tepkisiz monutonluğun esiri olma korkusu büyüyor gözümde...


    Ve bir kül vakti... Seni sadece bir an düşünüyorum ki o da yirmi dört saat sürmekte...(ufkun ötesinde)



Previous
Next Post »
6 Yorum
avatar

surreal görseli sevdim :) kendine kapanmak güzeldir. bence en eğlenceli insan kişinin kendisi. çünkü dışarıda keşfedebileceklerimizden daha çoktur içimizdeki gizem. ama dışarıyla ve başkalarıyla o kadar ilgiliyiz ki, kendimizi unutuyoruz. mutlu olmak isteyen biri önce yalnız kalmayı öğrenmeli. çünkü mutluluk dışarıda değil, içeridedir. profil resminde okuduğun kitap nedir? :D bir kitap okuyup hayatın değişti mi hiç?

Yanıtla
avatar

teşekkür ederim... :) arkadaşın biri derki; kendime ne anlatır bu bir kaç satır hiç bilmiyorum.. şimdi anlattığım anlamsızlığı anlayabileceksem ne mutlu olurmuş bana..
küçük dünyalarında kurulmuş nice mekanik insanlar gibi nihayetlenmez umarım gidişâtım.. bu da benim bana temennim olsun...bu arada kitap okumayı sevmem pek.. en son okuduğum kitap ise... Şikayet Etme Şükret... Ali ULURAsBA

Yanıtla
avatar

Kelam eksikliğinde bile ortaya böyle güzel yazılar çıkıyorsa allah zeval vermesin diyorum :)

Yanıtla
avatar

Rabbim kimseye zeval vermesin😄tesekkurler cnm

Yanıtla
avatar

Kaleminize yüreğinize sağlık. Çok beğendim :)

Yanıtla
avatar

Teşekkür. Ederim yorumunuz icin:))

Yanıtla

Umarım gününüz güzel geçer:)